Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Лаж, мржња и кукавичлук избијају из сваке речи Аљбина Kуртија, који сваку прилику користи да Србе прогласи
терористима и јединим фактором нестабилности на територији Kосова и Mетохије.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС БАЧКА ПАЛАНКА

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка најоштрије осуђује претње упућене председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци од стране опозиционих представника Бојана Пајтића и Јове Бакића.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка изражава своју озбиљну забринутост због изношења неприкладних изјава којима се изражава жеља за смрћу председника Србије, Александра Вучића.

Пуна подршка председнику Александру Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка најоштрије осуђује десничара Дејана Бобачека који је спремао нишан за председника Александра Вучића, а који је захваљујући припадницима МУП - а спречен у својој намери.

ПУНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДАРУ ВУЧИЋУ

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка поводом данашњих догађаја у Скупштини Републике Србије упућује пуну подршку председнику Александару Вучићу и најоштрије осуђује бесрамно понашање опозиције.

Само председник Вучић може да сачува Србију

ОО СНС Бачка Паланка сагласан је да Српска напредна странка и Србија само на челу са Александром Вучићем могу и даље да пишу нову историју Србије.
Протекла деценија је доказ томе јер су донете највеће и најбоље промене за Србију.

Заокружи ДА на реферндуму

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка позива све чланове и симпатизере наше странке, али и све грађане Бачке Паланке и Србије, да сутра изађу на референдум, искористе своје право и да заокруже ДА и подрже акт промене Устава у домену правосуђа.

Пуна подршка Александру Вучићу

Предаја није опција!
Три су речи које пуно говоре, оне значе борбу против мафије, борбу против корупције, борбу за боље сутра, за нове болнице, нова радна места, нове путеве, борбу за пристојну и модерну Србију.

Pages