Саопштења

Заокружи ДА на реферндуму

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка позива све чланове и симпатизере наше странке, али и све грађане Бачке Паланке и Србије, да сутра изађу на референдум, искористе своје право и да заокруже ДА и подрже акт промене Устава у домену правосуђа.

Пуна подршка Александру Вучићу

Предаја није опција!
Три су речи које пуно говоре, оне значе борбу против мафије, борбу против корупције, борбу за боље сутра, за нове болнице, нова радна места, нове путеве, борбу за пристојну и модерну Србију.

Будимо одговорни, сачувајмо животе!

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка похваљује неизмерно залагање председника Александра Вучић и целе Владе Републике Србије у борби за набавку вакцина. Вакцина данас значи живот, и потребне су свим државама.

ОО СНС Бачка Паланка осудио претње упућене Александру Вучићу

Добросуседски односи су један од битнијих фактора једне земље. Док наша држава на челу са Александром Вучићем покушава да гради добре односе са свима, наилази на мали број људи који такав гест понижавају и омаловажавају.

Саопштење за медије

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка, најоштрије осуђује најновији акт насиља и брутални напад на просторије Месног одбора Младеново, Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка.

Саопштење за медије

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка, најоштрије осуђује претње и позиве на линч и убиство председника државе, Александра Вучића.

Слушамо глас народа!

Просторије општинског одбора Српске напредне странке у Бачкој Паланци отворене су за све наше суграђане који желе да разговарају, упуте критику, изнесу проблем или идеју.

Мир Божији, Христос се роди

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка свим суграђанима који Бадњи дан и Божић прослављају према Јулијанском календару желимо да овај најрадоснији празник проведу у миру са својим породицама и пријатељима.
Да се миром слави Бадњи дан, благостање, мир и доброта да испуне ваша срца и домове.

Pages