Видео

Срећан 8. март!

Свака ружа која је данас подељена треба да буде мали гест свакој жени, да смо уз сваку жену ма где она била, да зна да није сама.
"Драге даме будите храбре као што сте биле храбре до данас, не одустајте од својих права, будите и даље носећи стубови свакога друштва. Желимо да свакога дана будете све више срећније, насмејаније и расположеније", поручили су активисти ОО СНС Бачка Паланка.
Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка честита свим женама 8. март-
Цвеће је купљено из личних средстава чланова и симпатизера странке.

Где год нађеш згодно место, ту дрво посади

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, Месног одбора Челарево, заједно са повереником МО Радославом Карановићем, организовали су се како би посадили око 40 садница брезе.
"Данас смо показали добар пример друштвене одговорности, као и еколошку свест, а у наредном периоду ћемо наставити са сличним акцијама" поручио је повереник МО Челарево Радослав Карановић.

ОО Српске напредне странке Бачка Паланка обележио страначку славу

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, уз велико присуство чланова, симпатизера и гостију обележена је страначка слава, Света Петка, заштитница жена, болесних и сиромашних.

Конференција за новинаре ОО Српске напредне странке Бачка Паланка

Креће изградња кајакашког регатног центра и регатне стазе

У петак, 11. октобра, у просторијама ОО СНС Бачка Паланка, одржана је конференција за штампу у којој су учествовали председник општине, Бранислав Шушница; Дарко Божовић, повереник Савета за спорт и омладину Општинског одбора Српске напредне странке и двојица врхунских спортиста, кајакаши Марко Драгосављевић и Симо Болтић, освајачи медаља на светским и европским такмичењима.

Гојковић: Радићемо на привлачењу инвестиција

Чланица Председништва СНС-a, Маја Гојковић, поручила је данас да су Влада Србије и парламент у претходне две године доношењем модерних и добрих закона побољшали пословно окружење и да ће након избора, уколико СНС добије поверење грађана, наставити да раде на привлачењу инвестиција и отварању нових радних места и у АП Војводина и у Србији.

Вучић: уводићемо онлајн фискалне касе

Премијер Александар Вучић оценио је данас да ће Србија тешко успети да се приближи најмодернијим европским земљама ако задржи стари, нетржишни систем, у којем постоји сива економија, али је додао да верује у снагу грађана који ће подржати напоре да Србија постигне још боље резултате.

Вучић: Ново страначко руководство 13. фебруара

Председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на митингу Српске напредне странке у Новом Саду да ће та странка 13. фебруара изабрати ново руководство и нагласио да је време да СНС преиспита себе и иде у корак са оним што народ жели.

"Време је да себе преиспитамо, да видимо шта смо радили у претходне две године, да захвалимо свима који су добро радили и онима који су мање добро радили, да пожелимо добродошлицу онима који нису имали прилику да раде", рекао је Вучић.

Pages