Видео

ОО Српске напредне странке Бачка Паланка обележио страначку славу

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, уз велико присуство чланова, симпатизера и гостију обележена је страначка слава, Света Петка, заштитница жена, болесних и сиромашних.

Конференција за новинаре ОО Српске напредне странке Бачка Паланка

Креће изградња кајакашког регатног центра и регатне стазе

У петак, 11. октобра, у просторијама ОО СНС Бачка Паланка, одржана је конференција за штампу у којој су учествовали председник општине, Бранислав Шушница; Дарко Божовић, повереник Савета за спорт и омладину Општинског одбора Српске напредне странке и двојица врхунских спортиста, кајакаши Марко Драгосављевић и Симо Болтић, освајачи медаља на светским и европским такмичењима.

Гојковић: Радићемо на привлачењу инвестиција

Чланица Председништва СНС-a, Маја Гојковић, поручила је данас да су Влада Србије и парламент у претходне две године доношењем модерних и добрих закона побољшали пословно окружење и да ће након избора, уколико СНС добије поверење грађана, наставити да раде на привлачењу инвестиција и отварању нових радних места и у АП Војводина и у Србији.

Вучић: уводићемо онлајн фискалне касе

Премијер Александар Вучић оценио је данас да ће Србија тешко успети да се приближи најмодернијим европским земљама ако задржи стари, нетржишни систем, у којем постоји сива економија, али је додао да верује у снагу грађана који ће подржати напоре да Србија постигне још боље резултате.

Вучић: Ново страначко руководство 13. фебруара

Председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на митингу Српске напредне странке у Новом Саду да ће та странка 13. фебруара изабрати ново руководство и нагласио да је време да СНС преиспита себе и иде у корак са оним што народ жели.

"Време је да себе преиспитамо, да видимо шта смо радили у претходне две године, да захвалимо свима који су добро радили и онима који су мање добро радили, да пожелимо добродошлицу онима који нису имали прилику да раде", рекао је Вучић.

Pages