Вести

Посета министра Недимовића пољопривредном газдинству „Гајић“ у Бачкој Паланци

У петак, 14. маја 2021. године Бачку Паланку посетио је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић и Покрајински секретар за пољопривреду водопривреду и шумарство Чедомир Божић. Обишли су пољопривредно газдинство „Гајић“ у Бачкој Паланци.

Разговори са грађанима

Како су разумевање и солидарност једни од принципа деловања Српске напредне странке, повереник ОО СНС Бачка Паланка, Бранислав Шушница и координатор ОО Милош Егић су и ове недеље, уз поштовање свих епидемиолошких мера, у просторијама странке одржали разговаре са суграђанима. 

Христос Васкресе!

ОО СНС Бачка Паланка свим суграђанима који Ускрс прослављају по Јулијанском календару упућује честитке уз искрене жеље да се посветите породици, међусобном уважавању, љубави, миру и слози, јер само то нас може учинити бољим људима како бисмо чинећи добро другима, могли очекивати добро за себе.

Подела ускршњих јаја

Колико значи мали знак пажње и свака лепа упућена реч показала је омладина СНС Бачка Паланка која је у сусрет Ускрсу, најрадоснијем и највећем хришћанском празнику, уз поштовање свих епидемиолошких мера, организовала акцију поделе ускршњих јаја и обрадовала првенство малишане, а онда и остале суграђaне.

Подела ускршњих јаја

Колико значи мали знак пажње и свака лепа упућена реч показала је омладина СНС Бачка Паланка која је у сусрет Ускрсу, најрадоснијем и највећем хришћанском празнику, уз поштовање свих епидемиолошких мера, организовала акцију поделе ускршњих јаја и обрадовала првенство малишане, а онда и остале суграђене.

АКЦИЈА САДЊЕ ДРВЕЋА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ У ОКВИРУ КАМПАЊЕ ,,ЗЕЛЕНА СРБИЈА”

У уторак, 27. априла 2021. године Бачку Паланку посетили су Њ.Е. амбасадори Израела и Краљевине Данске. Разлог посете било је спровођење акције садње дрвећа у Бачкој Паланци у оквиру друштвено одговорне кампање ,,Зелена Србија”.

Потписан уговор за изградњу фекалне канализације у Младенову

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас представницима локалних самоуправа у Војводини уговоре за суфинансирање пројеката у областима пољопривреде, водопривреде и локалног развоја, вредне више од 773 милиона динара.

Акција озелењавања у Младенову

Активисти ОО Српске напредне странке Бачка Паланка, МО Младеново, организовали су акцију озелењавања свог места, у оквиру које су посађене саднице четинара на неколико места у насељу.
Циљ ове акције је подизање еколошке свести код грађана и очување животне средине.

Посађене нове саднице у Пивницама

Активисти ОО Српске напредне странке Бачка Паланка, МО Пивнице, организовали су акцију уређења средине у којој живе.
У оквиру ове акције, активисти су поштујући све епидемиолошке мере посадили саднице туја у центру свог места.

Субвенције од 34 милиона за пројекте унапређења локалног развоја

Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић уручио је данас уговоре у вредности од 34 милиона динара представницима 36 градова и општина који су право на средства остварили на основу Конкурса за суфинансирање израде планова развоја јединицама локалних самоу

Pages