Вести

Разговори са грађанима

Активисти ОО Српске напредне странке Бачка Паланка, на организованом штанду у центру града, разговарали су са својим суграђанима.

Акција чишћења снега

Активисти омладине Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка организовали су акцију чишћења снега у оквиру које су очистили простор испред Дома здравља и Геронтолошког центра.

Хероји новогодишње ноћи

Активисти омладине Српске напредне странке ОО Бачка Паланка обишли су вечерас полицијску станицу у Бачкој Паланци, Дом здравља, ватрогасну станицу и раднике ЈКП Комуналпројект како би их на тренутак изненадили и обрадовали скромним поклонима.

Подела новогодишњих пакетића

Чланови Месног одбора Пивнице ОО Српске напредне странке Бачка Паланка, организовали су поделу новогодишњих пакетића деци поводом предстојећих празника.
"Циљ акције био је да изненадимо малишане, поклонимо им пажњу и обрадујемо их пакетићем.

Срећни празници!

Година 2020. била је година изазова, хуманости и солидарности.
Година заједништва и одговорности.
Година препрека, које смо заједничким напорима и борбом успели да превазиђемо, да изађемо јачи и спремнији за нове.
Била је ово година поверења...

Разговори са грађанима

Разговор човека са човеком, лицем у лице, тешто шта може да замени. Сходно томе активисти ОО Српске напредне странке Бачка Паланка изашли су да попричају са својим суграђанима, уз поштовање свих епидемиолошких прописа заштите.

Српска напредна странка у служби грађана

Српска напредна странка труди се да у свом раду увек буде у служби грађана, да брине и буде присутна у сваком тренутку.
У време пандемије, када се сви заједничким снагама боримо да сачувамо здравље важно је да мислимо на наше најближе, породицу, комшије, пријатеље и да помогнемо колико можемо.

СНС први предао листу

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка, први је предао општинској изборној комисији изборну листу са кандидатима за Скупштину општине Бачка Паланка.

Хуманитарно вече у Гајдобри

Месни одбор Српске напредне странке Гајдобра, организовао је дружење за чланове месног одбора којем су поред активиста МО присуствовали и функционери ОО СНС Бачка Паланка. Дружење је било хуманитарног карактера и са жељом да се помогне једној нашој суграђанки којој је потребна финансијска помоћ за даље лечење.

Разговори са грађанима

Чланови Савета пензионера ОО СНС Бачка Паланка, разговарали су са својим суграђанима у центру града. На организованом штанду, сви заинтересовани могли су да се информишу о раду Српске напредне странке у Бачкој Паланци и свим активностима ОО.

Pages