Вести

Разговори са грађанима у Парагама

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка разговарали су са својим суграђанима на штанду организованом у насељу Параге, поделили им најновији број СНС Информатора, календаре,страначки материјал и том приликом их информисали о најновијим активностима и постигнутим резултатима Српске напредне с

У разговору са грађанима

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, организовали су штанд у насељеним местима Челарево и Деспотово. Напредњаци су разговарали са својим суграђанима о досадашњим резултатима и свим реализованим пројектима.

У разговору са грађанима

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, организовали су штанд у насељеним местима Челарево и Деспотово. Напредњаци су разговарали са својим суграђанима о досадашњим резултатима и свим реализованим пројектима.

Састанак Савета за интернет и друштвене мреже

У просторијама Српске напредне странке у Бачкој Паланци, одржан је састанак Савета за интернет и друштвене мреже. Састанку је присуствовао регионални координатор, Томислав Јанковић и координатор Савета за интернет и друштвене мреже, Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка.

Нови изглед центра града

Поводом завршетка радова на уређењу дела улице Краља Петра Првог и то од Шафарикове до улице Жарка Зрењанина, повереник Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, Бранислав Шушница, обишао је реконструисани центар града.

Обележен св. дан борбе против СИДЕ

Поводом Светског дана борбе против СИДЕ, чланови Савета за здравство Српске напредне странке на челу са др Татјаном Мајкић, на штанду у центру града разговарали су са грађанима о мерама превенције и начинима преношења ове болести .

Одигран турнир у шаху

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка, у сарадњи са Саветом пензионера организовао је турнир у шаху у просторијама Српске напредне странке, који је свечано отворио повереник ОО, Бранислав Шушница.

Пензионери на излету

У циљу побољшања квалитета живота наших старијих чланова и симпатизера Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка организовао је једнодневни излет на Фрушку Гору у оквиру ког су пензионери имали прилику да виде и обиђу фрушкогорске манастире.

16 дана активизма

Поводом кампање 16 дана активизма против насиља над женама, у просторијама Српске напредне странке одржано је предавање на тему „ Насиље над женама се тиче свих нас“ у организацији Савета за рад и социјалну политику ОО СНС Бачка Паланка.

Пензионери обишли Сремске Карловце

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка организовао је претходног викенда једнодневни излет за чланове Савета пензионера ОО СНС Бачка Паланка.
Пензионери су дан провели дружећи се и у склопу излета обишли Сремске Карловце и манастире смештене на Фрушкој Гори.

Pages