Вести

СНС први предао листу

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка, први је предао општинској изборној комисији изборну листу са кандидатима за Скупштину општине Бачка Паланка.

Хуманитарно вече у Гајдобри

Месни одбор Српске напредне странке Гајдобра, организовао је дружење за чланове месног одбора којем су поред активиста МО присуствовали и функционери ОО СНС Бачка Паланка. Дружење је било хуманитарног карактера и са жељом да се помогне једној нашој суграђанки којој је потребна финансијска помоћ за даље лечење.

Разговори са грађанима

Чланови Савета пензионера ОО СНС Бачка Паланка, разговарали су са својим суграђанима у центру града. На организованом штанду, сви заинтересовани могли су да се информишу о раду Српске напредне странке у Бачкој Паланци и свим активностима ОО.

Састанак МО СНС Младеново

Редовном састанку Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, месног одбора Младеново, присуствовали су бројни активисти и симпатизери, док је састанак је водио повереник МО, Дејан Медић, уз присуство страначких функционера и повереника ОО, Бранислава Шушнице.

Разговори са грађанима

Српска напредна странка у Бачкој Паланци труди се да саслуша идеје, проблеме и сугестије свих наших суграђана који нам се обрате и да покуша да их реализује.

Састанак МО СНС Дунав

У пуној сали месне заједнице, одржан је редован састанак Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка, Месног одбора Дунав, коме је поред повереника МО присуствовао и повереник ОО СНС Бачка Паланка, Бранислав Шушница.

Састанак МО СНС Гајдобра

У препуној сали месне заједнице одржан је састанак месног одбора Српске напредне странке Гајдобра. Састанку су поред повереника одбора, Михајла Илића, присуствовали и повереник општинског одбора Бачка Паланка, Бранислав Шушница и координатор Ђока Жовков.

Састанак МО СНС Пивнице

Редовном састанку месног одбора Српске напредне странке Пивнице поред повереника Месног одбора, присуствовали су и повереник Општинског одбора СНС Бачка Паланка, Бранислав Шушница и страначки функционер, Александар Ћедовац. На састанку је анализиран досадашњи рад месног одбора и договорене су будуће активности.

Састанак МО СНС Товаришево

У присуству великог броја чланова и симпатизера одржан је састанак Месног одбора Српске напредне странке Товаришево, Општинског одбора Бачка Паланка. Поред повереника месног одбора, Душана Шуњке, састанку су присуствовали и повереник општинског одбора, Бранислав Шушница и страначки функционер, Горан Шатара.

Разговори са грађанима у Парагама

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Бачка Паланка разговарали су са својим суграђанима на штанду организованом у насељу Параге, поделили им најновији број СНС Информатора, календаре,страначки материјал и том приликом их информисали о најновијим активностима и постигнутим резултатима Српске напредне с

Pages