Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОО СНС БАЧКА ПАЛАНКА

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка најоштрије осуђује претње упућене председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци од стране опозиционих представника Бојана Пајтића и Јове Бакића.

Социолог Јово Бакић – промотер насиља, својим изјавама да ће оне које не може да победи на изборима јурити по улицама и бацати у реку, а председника републике послати у затвор, као и претњама ликвидацијом председника Вучића и чланова СНС, само показује свој страх јер зна да Српска напредна странка има највећу подршку грађана.

Изјавом да председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић више неће моћи да се баве политиком, некадашњи лидер Демократске странке Бојан Пајтић само је потврдио да је циљ опозиције да се домогне власти. Пајтић заговара опстанак само тајкунских медија Нове С и Н1 који свакодневно емитују претње ликвидацијом председника Србије, а да све остале медије треба угасити.

То је демократија опозиције, на коју грађани Србије којима је она на срцу, никада неће пристати. То ће показати и доказати на скупу испред Народне скупштине 26. маја.