Гојковић: Радићемо на привлачењу инвестиција

Чланица Председништва СНС-a, Маја Гојковић, поручила је данас да су Влада Србије и парламент у претходне две године доношењем модерних и добрих закона побољшали пословно окружење и да ће након избора, уколико СНС добије поверење грађана, наставити да раде на привлачењу инвестиција и отварању нових радних места и у АП Војводина и у Србији.

"Упоредо са фискалном консолидацијом и стабилизовањем јавних финансија, којој је влада била посвећена протекле две године, парламент је са владом радио на доношењу најмодернијих закона, који омогућавају страним инвеститорима да Србију виде као најповољније пословно окружење, где могу да отварају фабрике, да раде и остварују профит", истакла је Гојковић, која је у Бачкој Паланци обишла компаније "Алваг" и "Реалкниттинг".

Она је навела да су Србији све инвестиције важне, јер се на тај начин остварује циљ који је постављен, а то је да буде што више радних места и у АП Војводини и у Србији. Гојковић је навела да је само у 2015. години, захваљујући доброј политици Владе Србије, Србија имала 1,7 милијарди евра инвестиција и да је запослено 120.000 људи.