Вести

У ПРЕПУНОЈ САЛИ ГРАДСКОГ БИОСКОПА ОДРЖАН ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Јуче, 22.марта 2017.године, је у препуној сали градског биоскопа у Бачкој Паланци,одржан предизборни скуп Српске напредне странке. Тим поводом, гости ОО СНС Бачка Паланка били су високи функционери Српске напредне странке Марко Ђурић и Михаљ Браца Кертес. На скупу су поред гостију, говорили и председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница и председник Скупштине општине Бачка Паланка, Мита Лачански.

Потпредседник СНС Марко Ђурић поручио је да, осим Александра Вучића, међу председничким кандидатима нема ниједног који је спреман да политичку каријеру и лични интерес подреди општем интересу и да је једини који је у стању да важним светским државницима каже да му је интерес Србије изнад свега.

''За разлику од осталих Александар Вучић не ради за моћ, привилегије и новац. Наш лидер Александар Вучић се и по тим личним особинама издваја у односу на друге кандидате, и он спада у групу политичара који имају најплеменитији мотив - он је човек који жели да буде упаћен као неко ко је урадио нешто важно и велико за своју земљу“, рекао је Ђурић.

Ђурић је такође истакао да зато 2. април за читаву Србију треба да буде дан којег ћемо се са поносом сећати као дана када је Србија донела кључну политичку одлуку за своју будућност.
''На основу свих параметара Србија је данас после две деценије мрака сигурно и стабилно на путу опоравка и то је најдрагоценија тековина онога што смо за три године постигли“, објаснио је Ђурић и додао да је Вучић једини председнички кандидат који грађанима говори истину у очи.

''Александар Вучић нашом подршком треба да добије прилику за историјску мисију, као што је то чинио Милош и други велики лидери у српској историји. Александар Вучић може и треба да буде велики и ми заједно са њим треба да учинимо Србију бољом и јачом?, поручио је Ђурић.
Осим на Вучићева достигнућа у сфери економије, спољне и одбрамбене политике, Ђурић је истакао и његове заслуге у политичкој и дипломатској борби за Косово и Метохију, објаснивши да није попустио ниједан милиметар када је реч о правима српског народа, што многи у иностранству не могу да му опросте и зато данас подржавају његове противкандидате.

На крају, Ђурић је истакао да је поносан на то што СНС предвођена Александром Вучићем гради државу у којој ће сви који у њој живе моћи да негују свој идентитет и културу.

''Александар Вучић је једини политички лидер који може да уједини и помири људе са најразличитијих делова политичког спектра. То је важно зато што смо ми мала земља. Ако у овим компликованим геополитичким околностима не саберемо наше снаге, нећемо успети ни да се заштитимо нити направимо било какав резултат. Александар Вучић је једини који може да нас сабере и уједини'', поручио је Ђурић.