Вести

Пензионери на излету

У циљу побољшања квалитета живота наших старијих чланова и симпатизера Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка организовао је једнодневни излет на Фрушку Гору у оквиру ког су пензионери имали прилику да виде и обиђу фрушкогорске манастире.
Поред заједничког дружења и прилике да стекну нова познанства, током излета они су посетили манастир Крушедол основан у 16. веку, затим Велику Ремету, један од најстаријих манастира од 16 фрушкогорских манастира и манастир Ново Хопово, који је један од најзначајнијих у Србији.
„Иако се налази у близини наше општине, Фрушку Гору нисам обишла последњих 10 година, док у манастиру Ново Хопово нисам никада била, и велико ми је задовољство што сам имала прилику да га видим и притом дан проведем у природи“ истакла је једна од пензионерки.
Пензионери су ти који су поднели највећи терет спроведених економских реформи у нашој држави и управо из тог разлога желимо посебну пажњу да посветимо нашим старијим члановима и симпатизерима и покажемо им колико су важни за нас и друштво у целини.
ОО СНС Бачка Паланка наставиће са реализацијом активности усмерених првенствно ка пензионерима како би унапредили њихов квалитет живота и омогућили им активно старење.