Вести

OO СНС Бачка Паланка најоштрије осуђује нападе на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

OO СНС Бачка Паланка најоштрије осуђује нападе на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

Ово није први пут да се деци председника Александра Вучића упућују монструозне претње од слабића и кукавица инспирисаних токсичном кампањом која се континуирано води на тајкунским медијима, али надам се да је овај пут заиста последњи да присуствујемо оваквим гадостима

Зато је њихова хистерија, баш као и њихова мржња, само већа са сваком новом фабриком, новом болницом, новим путем који Александар Вучић и *Влада РС* отвори, са сваким новим повећањем плата и додатним новцем за пензионере који његова политика неуморне борбе за народ обезбеди. Па су све одвратнији и напади тајкунских бојовника на Вучићеву децу, а све гласнији позиви тајкунских уредника - да председнику Србије пресуди метак. Е, баш зато је, сваки пут - само сложнија и само снажнија подршка народа Александру Вучићу: јер је таквима главна мета и највећа препрека. И нека рачунају на то све ђиласовске кукавице, подлаци и лопуже, и надаље - слободно.

Пристојна Србија и њени грађани ће се у сваком тренутку супротстављати овако монструозним и крајње нељудским потезима присталица боса Ђиласа, ових његових уредника који председнику државе прете метком. Бићемо у првим редовима кад год се огласе бедници који се само рециклирају, смењују и такмиче са собом у тежини отрова, лажи, клевете и напада на председника, да пружимо пуну и безрезервну подршку човеку који је Србију неповратно променио на боље.