Саопштења

СНС је увек разговарала са грађанима и наставиће да разговара.

Поверење које нам грађани пружају трудимо се да оправдамо сваком одлуком коју доносимо, водећи се у интересу грађана, а не појединаца.
Активисти Српске напредне странке заједно са функционерима ОО СНС Бачка Паланка кроз свакодневне активности, акције и рад на терену разговарају са својим суграђанима како би сви заједно изградили боље окружење и створили боље услове за живот свих нас.
Повереник ОО СНС Бачка Паланка и председник општине, заједно са координатором испред ИО СНС задуженим за Бачку Паланку, путем пријема грађана који се организују једном недељно у просторијама наше странке у Бачкој Паланци, стоје на располагању свим нашим суграђанима за савет, подршку, критику или нову идеју.

Српска напредна странка од свог оснивања, на челу са Александром Вучићем, била је покретач бројних реформи, иницијатор промена и увек на страни грађана, чија нам свакодневна подршка и поверење дају снагу да наставимо још брже, јаче и боље да радимо и да сви заједно изградимо бољу будућност за нас и за генерације које долазе.